Bootcamp paket

Paket 2 edukacije: Excel from 0 to Hero i Expert nivo. Popunite znanje i ovladajte funkcijama u Excelu. Naučite automatsko izvršavanje zadataka pomoću makroa i VBA.

Ukupna vrednost edukacija: 394€. Cena: 297€.

Obnova pristupa na: 2 godine

Excel zajednica feat
+7.000Postani deo zajednice
Bootcamp kurs
Excel grid

Pisali su o nama:

Da li svakodnevno čuješ ove rečenice?

Icon youtubelogo

"Nisam siguran/a koju funkciju da primenim."

Nađete rešenje na tutorijalu, ali ne znate kako da ga primenite u svom poslu je jedna od čestih situacija. Zato ćemo korak po korak proći kroz sve najvažnije funkcije u kroz ova 2 kursa.
Icon usersthree

"Može li neko da mi pomogne oko izveštaja u Excelu?"

Vreme je da ne čekate druge kolege da vam pomognu. Ceo naš tim je tu da nam postavljate pitanja kad god imate neki problem. Naš posao je da odgovorimo na sve dileme koje imate i pomognemo da napravite izveštaje koji će oduševiti kolege.
Icon tray

"Je li moguće da svaki put pravim isti izveštaj ispočetka. Može li ovo da se automatizuje?"

Ovo se svakodnevno dešava i niste jedini. Uvek pođite od toga da sigurno ljudi ne prave izveštaje svakoga dana iznova i iznova. Tu su funkcije koje mogu da se implementiraju, ali i macroi i VBA.

Bootcamp paket

Cena svih 2 edukacija ako ih kupujete pojedinačno je 394€.
Umesto toga, investirajte u jedan Bootcamp paket za 297€ i sačuvajte čak 97€.

Microsoft Excel 0 to Hero

0 to hero excel feat
  • 67 lekcija
  • 13 sati video sadržaja

Na kursu Microsoft Excel od početnog do naprednog nivoa naučićete od osnovnih funkcija i popunjavanja rupa u znanju do trikova za automatizaciju posla.

Microsoft Excel – Expert nivo

Expert nivo feat
  • 143 lekcija
  • 17 sati video sadržaja

Expert kurs, nastavak 0 to Hero, za napredne korisnike koji žele da kreiraju sofisticirano izveštavanje, analiziraju trendove, automatizuju zadatke pomoću VBA i spajaju Excel fajlove.

Počni sa učenjem odmah!

Priduži se našoj platformi već danas gde ćeš nauči da radiš pametnije i uštedi 5 sati svakoga dana.

Kupi paket edukacija

Savladaj rad sa podacima i lansiraj svoju karijeru 🚀

Usvojite najtraženije veštine u analizi podataka i otvorite vrata neograničenim karijernim mogućnostima.

Icon calendarcheck

2 godine pristupa svim edukacijama u svakom trenutku

Dobijate NEOGRANIČEN pristup platformi na kojoj se nalaze snimljene lekcije i možete im pristupiti u svakom trenutku. Takođe, dobijate i sve update-e koji izlaze od strane Microsofta. Ako želite veći paket sa dužim pristupom, pogledajte Microsoft Analytics.

Icon usersthree

Sve o Excelu na jednom mestu

Umesto da se pitate gde da nađem ovo rešenje, sada ćete imati i osnovne i napredne funkcije na jednom mestu.

Icon lightbulb

Preko 180 rešenja u Excelu

Obe edukacije sadrže konkretna rešenja na praktičnim primerima koje možete odmah primeniti.

Icon phonecall

Ekskluzivna podrška Outliers tima za sva pitanja u svakom trenutku

Uvek smo tu za vas i nikada nećete biti prepušteni sami sebi. Moj tim i ja smo posveći polaznicima da odgovorimo na sva pitanja, tako da ne morate tragati za kolegama u firmi koji znaju nešto da urade bolje od vas. Pitajte nas.

Icon trendup

7.000+ polaznika iz 150+ kompanija

Polaznici su iz celog sveta, tako da će razmena iskustava sa njima biti izuzetno dragocena, a i odlična preporuka kada aplicirate za posao jer u svim tim kompanijama naši sertifikati su visoko cenjeni.

Icon circlewavycheck

Sertifikat za svaku edukaciju

Nakon što savladate svaku edukaciju, položite kvizove i uradite uspešno projekte, dobijate sertifikat kao formalnu potvrdu da ste sve uspešno završili. Njega možete podeliti na mrežama, kao što to rade svakodnevno naši polaznici. Pogledajte na LinkedInu koliko samo ima naših uspešno završenih edukacija.

Kupi sada

Naši kursevi su popularni kod zanimanja:

Saznajte kako smo pomogli drugima da se izdvoje na tržištu rada i uštede sate na dnevnom nivou.

Marketing analitikaRačunovodstvoFinansijeData analystHRProdajaKontroling

Najbolje je da pročitate utiske polaznika koji primenjuju znanje

Pročitajte priče naših zadovoljnih polaznika i otkrijte kako naše edukacije menjaju karijere.

Excel stavljam u prve tri „must have“ stvari za nekoga ko želi da radi na sebi i napreduje na poslu. Nikada nije kasno, samo je potrebna želja a sve ostalo ćete dobiti iz ovog kursa. Apsolutno svi primeri su primenljivi u praksi, a Aleksandar je uvek tu da se dodatno konsultujemo oko neke situacije i pronadjemo najjednostavnije rešenje. Osim toga, od njega možete svašta nešto novo videti i čuti, odličan je motivator, savetnik kao i primer ljudima koji imaju cilj i teže ka njemu. Ovo je bila moja najbolja investicija u sebe. Još jedno veliko BRAVO za predavača i koncept kursa.

Milena JanićijevićPricing & Promotion Specialist, Frikom doo

Krenula sam na Excel kurs kod Aleksandra sa manjim predznanjem. Sa svakim časom sam bila sve zadovoljnija i jedva čekala sledeći. Pored znanja koje sada imam, najviše mi se svidela ažurnost, strpljenje, podrška i objašnjavanje funkcija na najjednostavniji način. Kad god sam imala problem, u kratkom roku sam dobijala smernice i pomoć u rešavanju istog. Kada su me pitali na intervjuu za posao da li volim da radim u Excelu, odgovor je bio „ne, učim ga jer mi je potreban“. Posle Aleksandrovog kursa, obožavam da radim u Excelu, da istražujem nove funkcije i izazove. Ukoliko nekad ne uspem da dodjem do rešenja, Aleksandar ponovo bude ažuran i spreman da pomogne. Topla preporuka za sve koji žele da unaprede svoje znanje uz odličnog predavača!

Mina MilivojevićTrading Assistant, Merkator

Sve mi se dopalo. Spremnost predavača da nesebično prenese znanje. Laka objašnjenja na primerima koje svi razumemo. Strpljivost, ljubaznost i pozitivan stav predavača. Korisne informacije koje dobijemo ne samo za Excel već i za poslovne i životne teme. Spreman je da reši svaki problem. – „Kunem se u Aleksandra“

Aleksandra LazićSAP konsultat, Atos

Bilo nam je zadovoljstvo da sarađujemo sa Aleksandrom pre svega zbog njegove spremnosti da se prilagodi u potpunosti našem poslovanju i tako kreaira najbolje moguće personalizovano rešenje. Na svako pitanje, kojih je bilo zaista dosta, smo uvek dobijali ažuran odgovor i jako praktičan video tutorijal, koji će nam koristiti dug niz godina. Svi rokovi su ispoštovani i Aleksandar jako odgovorno pristupa svom poslu, te je za svaku preporuku. Mi smo dobili sistem koji brzo i lako prati celu statistiku u firmi, olakšava posao adminitraciji, finansijama i unapređuje celokupno poslovanje.

Irina Stanarević i Ljubica Tomićpreduzetnice, profesorke vlasnice online platforme, Online engleski

Saradnja sa Excel Grašićem je sjajna, sve moje ideje on pretvara u funkcionalne tabele i grafikone u Excelu i Google sheet-u. Štedi mi vreme da to ne moram sam raditi, kao i uštede u vremenu da sve to ne moram ručno raditi. Svaka preporuka.

Milan TrbojevićKnjigovodja i biznis mentor, Knjiški moljac

„Microsoft Excel kurs-od početnog do naprednog nivoa kroz praktične primere“ mi je omogućio da ubrzam proces obrade i analize podataka i upotpunim sliku o mogucnostima koje Excel pruža. Često se dešava da, pri obradi podataka, znamo da postoji “brži način”, ali se ne možemo uvek setiti najefikasnijeg puta do rešenja. Kolega Aleksandar Grašić je osmislio jedan sveobuhvatan i logički strukturiran kurs, koji mi je omogucio da se u kratkom roku podsetim onoga što sam znala o Excel-u i da steknem nova znanja, dok su praktični primeri učinili da znanje postane opipljivo i dugoročno. Aleksandar poseduje bogato profesionalno i akademsko iskustvo, odličan je predavač i izuzetna osoba, koja se stalno usavršava, te najtoplije preporučujem ovaj kurs kao i svaki oblik saradnje sa njim.

Dragana DraganacDocent, Ekonomski fakultet u Beogradu

Kada mi je prijatelj preporučio Aleksandra kao nekoga ko može da mi reši problem, prvo sam bio zapanjen da uopšte postoji neko ko se bavi samo Excel-om. Odmah sam ga kontaktirao i moje oduševljenje je samo raslo. Sve što zamislite Excel može da uradi, a sve što Excel može da uradi Aleksandar ume da napravi i iskodira. Sve preporuke za saradnju sa ovim prijatnim momkom.

Dušan SrdićNLP trener,

Jako sam srećna što sam svoj Excel put usmerila ka kursu koji drži Aleksandar. Nisam imala puno vremena za učenje pored svakodnevnih aktivnosti i kao benefit kursa bih upravo to i istakla, apsolutnu slobodu u izboru vremena za učenje, moja očekivanja su zaista prevaziđena. Materijal koji sam dobila za učenje je izuzetno kvalitetan i na najbolji način pokazuje kako se pravilno izvode funkcije. Aleksandar ima izuzetno dobre pedagoške metode, sistematičan je u svom deljenju znanja, nesebičan i pristupačan. Konsultacije su veoma korisne i na njima sam uvek dobila pravi odgovor na moje dileme i izazove sa kojima sam se susretala u radu. Pomogao mi je da napravim tabele koje će same raditi stvari na koje sam trošila mnogo vremena i truda a to je danas neprocenjivo, tako da sam dobila ono što se kupiti ne može a to je vreme, hvala Grašiću! 

Jelena SremačkiSupervizor za trening, Delhaize Srbija

Napredni kurs Excela je nešto što treba svakome ko želi svoju karijeru da gradi u oblasti finansijskog savetovanja. Naime, kurs u potpunosti pokriva znanja neophodna za izradu biznis planova i procene vrednosti kapitala, uključujući i projekte sa više zavisnih scenarija. Iako, je jedan broj tema u okviru kursa poznat većini korisnika Excela, Aleksandar je kurs obogatio dodatnom primenom ovih funkcija, naprednim funkcijama i „prečicama“ koje nam štede vreme, naročito kada se radi sa velikim bazama. Konačno, Aleksandar je tu da polaznicima na prijemčiv i jednostavan način razreši sve eventualne nedoumice i uputi na izvore koji nam omogućavaju da stečene veštine unapređujemo kontinuirano.

Dušan MarkovićProfesor, Ekonomski fakultet u Beogradu

Za sve koji bi da unaprede svoje znanje Excel-a, bez obzira na to da li su početnici ili imaju neko iskustvo, preporučujem kurs Aleksandra Grašića. Moja preporuka je na osnovu ličnog iskustva. Aleksandar je veoma strpljiv i motivisan da svakome pomogne. Takođe, poseduje bogato akademsko i profesionalno iskustvo u radu sa Excel-om, te se kroz kurs upoznajete sa praktičnim i realnim primerima iz prakse.

Marija PapićExecutive Director, Baxvel Pty
Pogledajte sve utiske

Upoznajte Aleksandra

osnivača Outliers-a:

Inovator u analizi podataka: Aleksandar je pokrenuo Outliers kako bi pomogao profesionalcima i preduzećima da donose odluke zasnovane na podacima.

Uticajni lider: Sa svojim timom kroz Outliers platformu edukuje preko 7.000 profesionalaca iz više od 150 kompanija koji su unapredili svoje veštine u analitici podataka pod njegovim vođstvom.

Priznati ekspert: Jedan od samo 3.000 dobitnika Microsoft MVP nagrade u svetu. Okupio zajednicu od preko 250.000 profesionalaca širom sveta.

Bogato iskustvo: Aleksandar ima značajno profesionalno iskustvo u fintech industriji, mobilnom bankarstvu i akademskom sektoru.

Doprinos zajednici: Aktivan u preduzetništvu, i član različitih udruženja za promociju preduzetništva i profesionalnog razvoja u Srbiji i regionu.

Želimo zadovoljne polaznike u našoj zajednici i to vam garantujemo.

Ako se ne osetite kao član zajednice natprosečnih polaznika u prvih 15 dana od kupovine edukacije i ne budete zadovljni, vratićemo vam novac, jer želimo da sa nama u procesu učenja na platformi budu oni koji uživaju u primeni znanja i rastu na svim poljima.

Zaposleni iz preko 150 kompanija su produktivniji zahvaljujući stečenom znanju na Outliers platformi

Ovo su samo neke od kompanija koje su investirale u svoje zaposlene i unapredili poslovanje

Continental logo
Blackrock logo
Ikea logo
A1 logo
Coca cola logo
Mokrogorska logo
Nelt logo
Philip morris logo
Alumil logo
Procredit og
New logo icon 254x357
2560px dm logo.svg

Poručite sada: Bootcamp paket

Platite karticom ili uplatnicom i počnite odmah.

Želite grupni trening?Podignite produktivnost vašeg tima na viši nivo sa našim praktičnim obukama.

Često Postavljana
Pitanja

Znak pitanja primary

Kada se održavaju časovi? Meni odgovara samo određenim danima.

Kupovinom edukacije dobijate pristup platformi za učenje i možete učiti kad god Vama odgovara i tempom koji Vama odgovara. Pristup platformi je samo Vaš i možete se podsetiti lekcija u svakom trenutku.

Kome da se obratim ako imam pitanje u toku edukacije?

Outliers tim će Vam biti podrška za sva Vaša pitanja u svakom trenutku. Na kraju svakog modula ćete dobiti feedback za projekat koji treba da uradite i pošaljete na uvid Outliers timu. Takođe, dobićete odgovore i za sva dodatna pitanja.

Da li mogu platiti kurs preko firme?

Apsolutno. Popunite formu i čekirajte da ste pravno lice. Nakon što popunite formu, dobićete profakturu Outliers firme i podatke za uplatu edukacije.

Želim trening za ceo tim u svojoj kompaniji. Gde da se javim?

Popunite formu koja se nalazi na sajtu i bićete kontaktirani u najskorijem roku ili se javite na mail office@excelgrasic.com i vrlo rado ćemo organizovati edukaciju za Vaš tim.